NOA l11se

BEST OF
BOTH
WORLDS

NOA L11se lejon kombinimin e opsioneve të dy ofruesve të shërbimeve të ndryshme celulare falë mbështetjes SIM të dyfishtë.

display

1.77" QVGA

dual_sim

SIM e dyfishtë

bluetooth

Bluetooth

torch

Torch

Lajmet dhe Muzika në lëvizje!

NOA L11se's front flashlight key helps you turn it on in a blink of an eye!

Specifikimet teknike

  • SC 6531E
  • 1,77” 128x160px
  • 32MB RAM
  • 32MB
  • 800 mAh
L11se noa mobile sketch
  • Dual SIM
  • 2G
  • Torch
  • Micro USB 2.0
  • 108.3*46.9*13.1mm

mbështetje