Sprint4G

NOA Core Sprint4G
NOA Sprint4G

Më i shpejtë se kurrë

EJANI NË REVOLUCIONIN 4G DHE PËRJETONI KOMUNIKIMIN E SHPEJTË SA RRUFEJA

android

Android 7.0

display

5" HD

4g

4G LTE

ram_rom

2GB / 16GB

fast_charging

2800mAh

fingerprint

Lexuesi i gjurmëve të gishtave

Specifikimet teknike

  • MT6737 ARM MaliT720-MP1 Quad core 1.3GHz
  • 5" HD IPS 720x1280px
  • 2GB RAM
  • 16GB
  • Android 7.0
Sprint4 noa mobile sketch
  • 2800 mAh lithium
  • 5MP para / 8MP prapa
  • 4G
  • Dual SIM
  • 143*71.5*9.5 mm

mbështetje