NOA t12

CORE T12 - JEDNOSTAVNO ZABAVAN!

Butonët miqësorë të mëdhenj dhe fonti i madh në ekran i T12/-shit janë të përsosur për ata që duan që përvoja e tyre mobile të jetë e thjeshtë dhe e ëmbël!

display

1.77" QVGA

dual_sim

SIM e dyfishtë

sos

SOS butoni

speakers

Radio FM

Specifikimet teknike

  • MTK6261M
  • 1,77” 128x160px QQVGA
  • 32MB RAM
  • 24MB
  • 550 mAh
T12 noa mobile sketch
  • 2G
  • 2G
  • FM Radio
  • Micro USB 2.0
  • 114*55*13 mm

mbështetje