NOA N1

NOA N1

THJESHTË I
PËRKRYER

display

5.5" 8:9

android

Android 8.1

fast_charging

2550mAh

cpu

2GB RAM

ram_rom

16GB Ruajtja

speakers

DTS Audio

më i madh ekran i vogël

Nga dita në ditë, ne konsumojmë gjithnjë e më shumë media vizuale në telefonat tanë celularë dhe madhësia e ekranit dhe raportet e tyre bëhen gjithnjë e më të rëndësishme. Për t'ju dhënë eksperiencën më të mirë të shikimit, ne i dhamë ekranit NOA N1 një raport të pamjes 18: 9. Gëzoni videot tuaja si kurrë më parë!

noa n1 phone
noa n1 phone

SIMFONIA
NË XHEPIN
TUAJ

Çdo gjë që bëjmë mund të përsoset me muzikë të mirë. Por edhe këngët më të mira mund të humbin shkëlqimin kur i ndëgjojm ato nëpër kufje të këqija. Për të zgjidhur këtë problem, ne kemi licencuar teknologjinë DTS me famë botërore. Gëzoni gjërat tuaja të preferuara kudo që të jeni!

ARGËTIMKUR DO
KUDO

LIDHJE
PERFEKTE

Me rritjen e cilësisë së muzikës së digjitalizuar, cilësia e harduerit bëhet gjithnjë e më e rëndësishme. Për këto arsye, ne kemi ofruar lidhësin NOA N1 C-lloj USB, i cili mban cilësinë e zërit duke shmangur transferimin analog të të dhënave. Gëzoni muzikën tuaj si kurrë më parë!

DASHURIA

SHIKIM TË
PARË

Njerëzit që i njohim dhe i duan na përshëndesin sa i shohim, pse telefonat celularë nuk bëjnë të njëjtën gjë? NOA N1 me Teknologjinë e Zbulimit të Fytyrës ju lejon të bllokoni lehtë dhe të çbllokoni telefonin tuaj mobil duke fotografuar një foto të fytyrës tuaj. Mbajtja e privatësisë tuaj nuk ishte kurrë më e lehtë!

ARGËTIM I
DYFISHTE

Telefoni i dyfishtë SIM NOA N1 ju lejon të përdorni njëkohësisht dy operatorë mobil dhe ju jep mundësinë të zgjedhni normat më të mira. Vendimi juaj është më i rëndësishmi!

STAR
BRIGHT

Përshtypjet e para janë të rëndësishme, sidomos kur bëhet fjalë për pajisjet. Duke pasur parasysh këtë, ne kemi prezantuar NOA N1, e para në serinë N të pajisur me një shtresë kromi të projektuar mbresëlënëse, që patjetër do të tërheqë vëmendjen!

noa n1 phone

Specifikimet teknike

 • 5.5" HD+ 18:9, 720*1440px
 • 5.5" HD+ 18:9, 720*1440px
 • 2GB RAM
 • 32GB hapsirë
 • 3000 mAh
 • Android 8.0
n1 noa mobile sketch
 • 5MP / kamera e dyfishtë 13MP + 0.3MP (max interpolation 5MP)
 • G/P/L-sensor, Gyrometer, Lightsensor
 • GPS (1.57542GHz) + AGPS Navigator
 • Odklepanje s prstnim odtisom
 • DTS Audio
 • 68*145*8mm

mbështetje