NOA

NOA është një prodhues kroat i telefonisë celulare me një prezencë të fortë në rajonin e Evropës Juglindore dhe një tendencë rritjeje dhe zgjerim në pjesën tjetër të Evropës.

NOA synon të udhëheqë pozicionin në segmentin B të smartfonëve me ndihmën e filozofisë premium, dhe në këtë fushë ka bërë lëvizje të mëdha gjatë pesë viteve të fundit. NOA H10le smartphone ka marrë çmimin EISA Best Buy 2017-2018 të smartfonëve, duke konfirmuar cilësinë dhe vlerën e markës NOA.

VIZIONI

Nisja e markës tonë nga buza e depërtimit global me ndihmën e një marke të shkathët dhe mbështetjes së klientit, ndaj markës që ka arritur me sukses udhëheqjen në segmentin B të markës dhe ofron raportin më të mirë të çmimeve / opsioneve për klientët tanë.

ETOS

Ne jemi këtu për ju, tani dhe në të ardhmen.


Aktiviteti ynë

Qëllimi ynë është që të ofrojmë teknologjinë më të fundit të lëvizshme për një audiencë të gjerë me çmimin më të mirë të mundshëm. Pajisjet tona janë të dizajnuara për të përmbushur nevojat e përdoruesve tanë që duan të marrin më shumë vlerë për paratë e tyre dhe që dinë se ku ta gjejnë atë.

element

Gjatë gjithë historisë, kulturat e ndryshme kanë njohur katër elemente që plotësojnë njëra tjetrën, duke u bashkuar në një tërësi të unifikuar.

Kjo filozofi na ka frymëzuar për të krijuar NOA Element të telefonave celularë, ku çdo pajisje është krijuar për të pasuruar jetën tuaj.

Teknologjia telefonike ka ndryshuar mënyrën se si ne komunikojmë me njerëzit e tjerë dhe me pjesën tjetër të botës. Ndërgjegjësimi për këtë fakt ka formuar procesi i dizajnimit të telefonave celularë të NOA që janë të dizajnuara për t'u integruar në rutinën tuaj të përditshme dhe për të lehtësuar jetën tuaj.

Për të realizuar potencialin tonë, ne gjithashtu duhet të realizojmë kufijtë tanë. Testimi i kufijve tanë është një përvojë unike që mund të përmirësojë jetën tonë dhe të na ndihmojë të përmirësojmë veten dhe botën rreth nesh. NOA ka testuar kufijtë e teknologjisë për 10 vitet e fundit, duke sjellë gjithmonë në treg pajisjet e reja dhe inovative.

Vlera unike

Shumë marka ofrojnë mbështetje të kufizuar pas shitjes, ose as nuk e japin, duke i lënë shitësit të bëjnë atë pjesë të punës. NOA ofron një garanci të zgjeruar, gjë që garanton që ne do të qëndrojmë 100% prapa produktit të tonë

vend

ujë

ajër

zjarr

TRE ELEMENTET QË BASHKOHEN NË NJË TËRËSI

Pasion i mrekullueshëm

Çfarë është ajo që na jep pasion për jetën? Ka po aq përgjigje sa ka njerëz në botë. Megjithatë, të gjithë mund të pajtohemi se pasioni i vërtetë vjen nga trajtimi i gjërave që duam. Ne kemi bashkuar pasionin dhe dashurinë tonë në markën NOA, duke zgjedhur me kujdes çdo komponent për të siguruar që produkti jon i fundit është reflektim i dedikimit tonë ndaj shquaritetit.

Hapësira e pakufizuar

Për të realizuar potencialin tonë, ne gjithashtu duhet të realizojm kufijtë tanë. Eksperimentimi i kufizimeve tona është një përvojë unike që mund të ndryshojë jetën tonë në të mirë dhe të na ndihmojë të përmirësojmë veten dhe botën rreth nesh. NOA ka testuar kufijtë e teknologjisë për 10 vjet, duke sjellë në treg pajisjet e reja dhe inovative.

Jepni jetë

Teknologjia telefonike ka ndryshuar mënyrën se si ne komunikojmë me njerëzit e tjerë dhe me botën. Tani jemi më afër se kurrë në historinë e njerëzimit. Njohja e këtij fakti ka formuar procesin e dizajnimit të telefonave celularë të NOA-s të dizajnuara për t'u integruar pa probleme në rutinën tuaj të përditshme, duke e bërë jetën më të lehtë.

Të gjitha gjërat, duke na përfshirë edhe ne, janë plot potencialë. Realizimi i këtij potencial na lejon të zhvillohemi me të vërtetë dhe të rritemi si individë.

rritja e përjetshme

NOA ka shkuar shumë larg nga fillimet modeste, duke përmirësuar një markë që përfshin një gamë të plotë të pajisjeve që ka diçka për të gjithë.

5 Viti në treg

55 Modele të ndryshme

500 Mijëra përdorues