Noa Premium care

Duke blerë ndonjë model të Smartphonave NOA nga seria Element, ju jeni plotësisht të mbuluar për 12 muaj. 1

NOA Premium servis

Përdoruesit me shërbim aktiv të kujdesit NOA Premium Care marrin status prioritet në shërbim, i cili garanton 48 orë miratimin nga shërbimi përfundimtar. 2

Të sigurt, pa marrë parasysh se çfarë

Ne jemi shumë krenarë për dobinë dhe kualitetin e NOA të telefonave të mençur, por në rastet kur gjërat shkojnë keq, mund të jeni të sigurtë se do të jemi atje për të larguar të keqen.

Gjithmonë me ju

Fatkeqsitë gjithmonë do të ndodhin, dhe e vetmja gjë që mund të bëjmë është të vendosim se si të shkojmë më tutje.Tani me shërbimin NOA Premium Care prej 12 muaj garanci ju mund të jeni i sigurt se ne do të jemi me ju.

Termat dhe Kushtet e Përgjithshme

Termat e përgjithshme janë aktualisht në dispozicion në gjuhët e mëposhtme: *

English, Hrvatski, Deutsch, Srpski, български

Vlen prej 01.02.2019.

1 Çfarë saktësisht është kujdesi NOA PREMIUM CARE?

NOA Premium Care garancioni 12 mujor është një zgjidhje që përfshin të gjitha pajisjet e Seris Element të Smartphonave NOA. Ai mbulon dëmtimin e tensionit, fatkeqësitë elementare (përmbytjet, zjarret), dëmtimet fizike dhe dëmet e shkaktuara nga neglizhenca e përdoruesve (rënie mbi sipërfaqe të forta dhe lëngjeve të derdhura etj.), me ekskluzivitet të specifikuar në kushte të përgjithshme. Lexo më shumë në Kushtet e Përgjithshme.

2 Çka është shërbimi NOA PREMIUM?

Koha e riparimit të pajisjes nënkupton kohën e shërbimit, dmth fillon prej: Dërgimit të pajisjes për në shërbim dhe miratimit të shërbimit brenda kornizës së shërbimit PCWE dhe përfundon me informimin e konsumatorit për shërbimin e plotësuar. Konsultimet eventuale dhe pritjet, p.sh. në përgjigjen e blerësit, nuk përfshihen në kohën e riparimit.

Blej Noa Element Smartphone

Me blerjen e një pajisjeje smartphone nga seria NOA ELEMENT, ju gëzoni lehtësinë e shërbimeve NOA PREMIUM CARE.

Për të arritur këtë, nuk kërkohet aktivizim shtesë ose regjistrim i pajisjes.

1

DËMET E SHKAKTUARA TË MBULUARA

Nëse pajisjes suaj i ndodh:

  • Dëmtimi mekanik i shkaktuar nga rënia
  • Dëmet e shkaktuara nga rënia në ujë
  • Dëmtimi i shkaktuar nga mbitensionet

Mos u shqetësoni, NOA PREMIUM CARE vjen në ndihmë tuaj!

2

LAJMËRONI DËMIN NËPËRMJET WEB FORMULARIT

Raporto dëmin nëpërmjet një kërkese brenda 10 ditëve nëpërmjet një formulari të thjeshtë në REGJISTRO .

Përveç detajeve të rrethanave dhe llojit të dëmit, do të kërkohet një kopje e faturës.

3

DORËZO PAJISJEN NË SHËRBIM TË AUTORIZUAR.

Nëpërmjet udhëzimeve të dhëna dorëzo pajisjen në qendrën tuaj më të afërt të autorizuar.

Pas shqyrtimit të pajisjes, do të njoftoheni për pranimin e shërbimit NOA PREMIUM CARE dhe shumës të vetë-mirëmbajtjes.

4

KËNAQU EDHE MË TUTJE ME PAJISJEN TËNDE NOA

Së shpejti, do merni njoftim për përfundim të shërbimit!

Mereni telefonin inteligjent NOA ELEMENT në vendndodhjen e dakorduar dhe vazhdoni ta përdorni atë. !

Këtë herë keni kujdes pak më shumë :)

5

NOA PREMIUM CARE / Fragment nga Kushtet e Përgjithshme

Dëmet e mbuluara
  • qark i shkurtër, mbitensioni dhe rryma e drejtpërdrejtë e energjisë elektrike për shkak të rrjedhjes së tokës, qarkut të shkurtër ose mbitensionit
  • mbingarkesë, ngarkesë elektrike, çrregullime elektromagnetike
  • nga implosioni ose veprime të tjera në sublime
  • zjarri, shpërthimi, ndikimi ose rënia e avionit, pjesëve ose ngarkesës së tij, si dhe me djegie të ngadaltë, rrezitje, djegie, shkëlqim ose implosion dhe me zjarrfikje
  • rënie të pajisjes, ose goditje në sipërfaqe të fortë
  • nga forca mekanike e të gjitha llojeve të objekteve
  • me veprimin e ujit ose lagështirës, me përjashtim të reshjeve atmosferike

vërejtje

Kostot e livrimit dhe të transportit nuk mbulohen nga ky shërbim.

Dëmtimi duhet të raportohet brenda 10 ditëve nga paraqitja e tij.

Due to a revision of the general terms and conditions, the Premium Care Service will no longer apply to the NOA ELEMENT H device series, starting from the 1st of February 2019

Të sigurt, pa marrë parasysh se çfarë

Merrni përfitimet nga NOA Premium Care nëpërmjet disa hapave të thjeshtë!

Raporto dëmin e mbuluar nga NOA

Raportoni dëmtimin e NOA Element paisjes tuaj duke plotësuar një formular të thjeshtë në web.

Raporto Dëmtimin