noa hummer front

NOA Hummer

Qëndrueshmëri elegante

Kombinimi i rezistencës dhe elegancës në një paketë unike e bën NOA Hummer ideal për ata që duan një pajisje të qëndrueshme dhe të bukur.

gesture_sensing

Identifikimi i gjestit

dual_sim

SIM e dyfishtë

4g

4G LTE

fast_charging

Mbushja e shpejtë

noa hummer front

Për kushtet ekstreme

Një kornizë e plotë metalike

I PASHËM NË TË GJITHA ANËT.

Një nga tiparet përcaktuese të pajisjes NOA Hummer është një kornizë metalike që kombinon aluminin e grimcuar me sipërfaqet e gomës, duke i dhënë pajisjes një sipërfaqe anti-rrëshqitëse dhe të qëndrueshme që mund të mbahet e fortë edhe kur është e lagur!

noa hummer icon feature

Rezistent
ndaj rënies

noa hummer icon feature

Rezistente
ndaj presionit

noa hummer icon feature

Rezistent
ndaj ujit

noa hummer icon feature

Rezistent
ndaj gërvishtjeve

noa hummer side

NFC teknologji

Komunikoni me lëvizje të dorës

hummer double
hummer icons

Ejani në të ardhmen me NOA Hummer!

Telefonat celularë vazhdimisht evoluojnë dhe fitojnë funksione të reja në jetën tonë. Me lexuesin tuaj NFC, telefoni juaj celular mund të lexojë dhe të komunikojë me etiketat e ndryshme të NFC të ngulitur në pajisje të ndryshme dhe t'i përdorë ato për qëllime të ndryshme, nga identifikimi i thjeshtë në implementimin e portofolit virtual.

Argëtohuni jashtë, në çfarëdo kohë

NOA Hummer zbaton standardin IP68 që ju lejon të bëni foto në shi dhe borë. Bëni foto të paharrueshme dhe shprehni sfondin tuaj artistik!
noa hummer camera

Mos humbisni akcion

Shumë pamje të mrekullueshme janë të kalueshme. Me kamerën e pasme të Hummer 13MP, të gjitha skenat që do ti takoni do të jenë tuajat përgjithmonë!

Përdorimi i një kompjuteri për të krijuar video thirrje është i tepërt në një botë që po bëhet gjithnjë e më e lëvizshme. Tregoni botës se kush jeni me kamerën e përparme të Hummer 5MP!

noa hummer side

Jini të lirë, jini vetja

Kënaquni në hapsirën e egër NOA Hummer , dhe sigurohuni që shoqëruesi juaj do të ketë të gjitha funksionet që ju nevojiten në rrugë ose në natyrë!
 • Korniza e ngurt metalike

 • Ekran i mbrojtur nga Gorilla Glass

 • Bateri afatgjate

 • Pozicionimi i dyfishtë i satelitëve

 • Teknologji NFC

 • Dhe shumë më tepër ...

Specifikimet teknike

 • MT6737T Quad Core 1.5GHz
 • 5” FHD IPS 1080*1920 px
 • 2GB RAM / 16GB
 • 3500 mAh lithium
 • Fast charging
 • Android 7.0
hummer noa mobile sketch
 • 5MP / 13MP
 • 4G LTE, BT4.0, WiFi b/g/n
 • IP68
 • GPS + AGPS
 • NFC
 • 153*78.9*12.6 mm

mbështetje